Schilderwerk

schilderwerk Blesgraaf Jachtambacht is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een ware specialist in het schilderen van boten in alle maten, van staal en aluminium tot polyester en hout. Bij Blesgraaf Jachtambacht bent u altijd verzekerd van het beste advies en resultaat.

Voor boten zijn veel verschillende soorten verf verkrijgbaar van tientallen merken. Dit kan voor booteigenaren erg verwarrend zijn. Wij hebben bijna al deze verven en lakken uitgeprobeerd en kunnen uit grote ervaring advies geven. Dit betekent dat wij altijd het beste voor u uitkiezen en het materiaal tegen lage prijzen kunnen leveren.

Verfkeuze is voor uw boot erg belangrijk, maar wat nog belangrijker is voor een strak en langdurig resultaat is het voorbehandelen van de boot. Bij het schilderen van u boot gaat ruim 85% van de tijd in de voorbehandeling zitten. Een goede voorbehandeling zorgt behalve voor een strak resultaat ook voor een langere levensduur, want een boot die sterk glimt zorgt voor minder vuilaanhechting waardoor de levensduur soms wel verdubbeld wordt!

Prijs: de prijs voor het schilderwerk is volledig afhankelijk van de staat van de boot en de benodigde materialen. Sommige klanten schrikken van de prijs omdat deze door duur materiaal hoog uit kan vallen. Maar als een boot goed geschilderd is kan deze weer jaren mee. Is u een bijzonder goedkope prijs aangeboden? Dan is dit vaak te mooi om waar te zijn. Wees er van bewust dat als de ondergrond niet goed voorbehandeld is en/of er is een verkeerde verf gebruikt dit grote gevolgen kan hebben.